Jitrnice

  • Země původu: Slovensko
  • Prodejní kód: ---

Popis:

Jitrnice - hurky po slovensky

Hmotnost jedné jitrnice cca

Složení:vepřové maso 25%, vepřová játra 20%, vepř. tukové tkanivo, rýže, pitná voda, cibule, bramborový škrob, jedlá sůl, přírodní koření, konzervační látka E250

Jitrnička neboli slovensky hurka je výrobek určený k tepelné úpravě. Obsahuje rýži , voní játrově .

Lepší než za studena bude tepelně upravená.  Ideálně vložte do pánvičky nebo pekáčku , kápněte trochu vody a lehce poduste. Až se voda vyvaří, začne se jitrnička krásně opékat do zlatova, stačí již jen mít připravené brambory a zelí a dobrou chuť.

 Skladujte 0-4°C, výrobek tepelně upravte před konzumací

Alergeny: lepek

Výrobce: SK 2012 ES

Jitrnice