Tradiční česneková měkká

  • Země původu: Slovensko
  • Prodejní kód: ---

Popis:

Hmotnost jedné nožky klobásy cca 290 g

Složení: vepřové maso 70%, hovězí maso 22%, jedlá sůl, česnek, koření, pitná voda

Alergeny: bez alergenů

Trvanlivost: 30 dnů

Uskladňujte od 2°C do 20°C při max. vzdušné vlhkosti 80% , nejlépe zavěsit do prostoru

Tradiční česneková klobása je nepálivá s opravdovou chutí po česneku s trochou papriky . Vyrobena dle starých slovenských receptur , maso je krájené ručně, má na nákroji hrubší mozaiku, střívko je přírodní , nemusí se loupat . Je vyuzena studeným kouřem a připravena ke konzumaci v takto měkké verzi. Můžete krájet na prkénku , výborná je ohřátá ve vodě , opečená na grilu či v pekáčku v troubě. Po rozkrojení se nerozpadá , můžete opékat i venku nad ohněm. Výborná je i v zelňačce, slovenské  kapustnici . Hodí se i k dosušení, stačí klobásku zavěsit do vzdušného prostoru a vydrží Vám libovolně dlouho, po dosušení můžete zabalit do papíru a vyrazit na cestu kolem světa.

Nelze posílat ČP,PPL