Tradiční jemná měkká

  • Země původu: Slovensko
  • Prodejní kód: ---

Popis:

Tradiční jemná měkká klobása

Hmotnost jedné nožky klobásy cca 160 - 200g

Složení: vepřové maso 70%, hovězí maso 22%, jedlá sůl, koření, česnek, pitná voda, konzervační látka E250, E300

Alergeny: bez alergenů

Trvanlivost: 20 dnů

Uskladňujte od 2°C do 20°C při max. vzdušné vlhkosti 80% , nejlépe zavěsit do prostoru

Tradiční jemná klobása je papriková, nepálivá . Vyrobena dle starých slovenských receptur , maso je krájené ručně, má na nákroji hrubší mozaiku, střívko je přírodní , nemusí se loupat . Je vyuzena studeným kouřem  a připravena ke konzumaci v takto měkké verzi. Můžete krájet na prkénku , výborná je ohřátá ve vodě , opečená na grilu či v pekáčku v troubě. Po rozkrojení se nerozpadá , můžete opékat i venku nad ohněm. Na Slovensku je nedílnou součástí vánoční kapustnice . Hodí se i k dosušení, stačí klobásku zavěsit do vzdušného prostoru a vydrží Vám libovolně dlouho, po dosušení můžete zabalit do papíru a vyrazit na cestu kolem světa.

 

Tradiční jemná měkká